Jadłospis



DNI TYGODNIA

ŚNIADANIE

ŚNIADANIE II

OBIAD

PODWIECZOREK

PONIEDZIAŁEK

16.11.2020

RYŻ NA MLEKU (mleko)

PIECZYWO RAZOWE

( gluten) Z MASŁEM ,

DŻEM, MIÓD,HERBATA Z CYTRYNĄ

GRUSZKA

ZUPA:

BARSZCZ BIAŁY(seler)

Z JAJKIEM (jaja)

DANIE II:

KNEDLE ZE ŚLIWKAMI (gluten, jaja) Z JOGURTEM NATURALNYM, WODA Z CYTRYNĄ

BUŁKA RAZOWA

(gluten ) Z MASŁEM (mleko) ,WĘDLINA, PAPRYKA, OGÓREK, SAŁATA, HERBATA MALINOWA

WTOREK

17.11.2020

PIECZYWO MIESZANE

(gluten) Z MASŁEM (mleko), WĘDLINA, SEREK CAPRESSI (mleko), SAŁATA, PAPRYKA, OGÓREK,

HERBATA OWOCOWA

BANAN

ZUPA:

JARZYNOWA (seler) Z ZIEMNIAKAMI

DANIE II:

KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE WŁASNYM (gluten), KASZA BULGUR (gluten),SURÓWKA Z BIAŁEJ RZODKWI Z JOGURTEM NATURALNYM (mleko), WODA Z CYTRYNĄ

KASZA MANNA (mleko, gluten) Z MUSEM OWOCOWYM, HERBATA Z CYTRYNĄ

ŚRODA

18.11.2020

BUŁKA GRAHAMKA (gluten)Z MASŁEM (mleko), SER ŻÓŁTY (mleko), KABANOSY, OGÓREK, PAPRYKA, HERBATA Z CYTRYNĄ

MARCHEWKA DO CHRUPANIA

ZUPA:

KREM Z KALAFIORA (seler)

DANIE II:

GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM (gluten), ZIEMNIAKI, WODA Z CYTRYNĄ

GALARETKA OWOCOWA, FLIPSY KUKURYDZIANE, MANDARYNKA, HERBATA OWOCOWA

CZWARTEK

19.11.2020

PIECZYWO ORKISZOWE (gluten) Z MASŁEM (mleko), WĘDLINA, SAŁATA, POMIDOR,

HERBATA Z CYTRYNĄ

JABŁKO

ZUPA:

GULASZOWA (seler) Z ZIEMNIAKAMI

DANIE II:

ZAPIEKANKA MAKARONOWA ( gluten, jaja) Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI, WODA Z CYTRYNĄ

CIASTO DROŻDŻOWE Z KRUSZONKĄ (mleko, gluten, jaja), KAKAO (mleko)

PIĄTEK

20.11.2020

JAJECZNICA (jaja) ZE SZCZYPIORKIEM,

PIECZYWO ŻYTNIE (gluten) Z MASŁEM (mleko), SEREK ALMETTE (mleko),PASTA RYBNA Z MAKRELI (ryba, jaja) , OGÓREK, HERBATA ŻURAWINOWA

WINOGRONA

ZUPA:

KREM Z JARMUŻU I SERKA MASCARPONE (seler, mleko)

DANIE II:

KOTLECIKI RYBNE (ryba, jaja, gluten) ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY I MARCHEWKI

WODA Z CYTRYNĄ

SEREK HOMOGENIZOWANY (mleko), WAFLE RYŻOWE, KOKTAIL TRUSKAWKOWY (mleko)

Alergeny występujące w posiłkach: zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, ryby i produkty pochodne, soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne,seler i produkty pochodne, sezam i produkty pochodne, orzechy arachidowe i produkty pochodne


DNI TYGODNIA

ŚNIADANIE

ŚNIADANIE II

OBIAD

PODWIECZOREK

PONIEDZIAŁEK

23.11.2020

ZACIERKA (gluten, jaja) NA MLEKU (mleko)

PIECZYWO MIESZANE

( gluten) Z MASŁEM (mleko) ,PASTA Z TWAROŻKU I PAPRYKI (mleko), JAJKO (jaja) NA TWARDO, SAŁATA, OGÓREK, RZODKIEWKA, HERBATA Z CYTRYNĄ

MANDARYNKA

ZUPA:

OGÓRKOWA (seler)

Z ZIEMNIAKAMI

DANIE II:

PLACKI Z DYNI (gluten, jaja), Z JOGURTEM NATURALNYM (mleko), WODA Z CYTRYNĄ

BUŁKA GRAHAM

(gluten ) Z MASŁEM (mleko) ,WĘDLINA, POMIDOR, SAŁATA, HERBATA ŻURAWINOWA

WTOREK

24.11.2020

PIECZYWO ORKISZOWE

(gluten) Z MASŁEM (mleko), WĘDLINA, SER ŻÓŁTY (mleko), SAŁATA, PAPRYKA, OGÓREK,

HERBATA MALINOWA

POMIDORKI KOKTAILOWE

ZUPA:

KREM Z SELERA (seler)

DANIE II:

ZRAZY WOŁOWE W SOSIE WŁASNYM (gluten), KASZA KUSKUS (gluten),BURACZKI NA CIEPŁO, WODA Z CYTRYNĄ

CIASTO MURZYNEK (jaja, gluten, mleko) KAWA ZBOŻOWA (mleko, gluten)

ŚRODA

25.11.2020

BUŁKA ROZMAITOŚCI (gluten)Z MASŁEM (mleko), WĘDLINA, OGÓREK KISZONY, POMIDOR, HERBATA Z CYTRYNĄ

GRUSZKA

ZUPA:

POMIODOROWA (seler, mleko) Z RYŻEM

DANIE II:

PIECZEŃ RZYMSKA, (gluten, jaja), ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z MARCHEWKI Z JOGURTEM NATURALNYM (mleko), WODA Z CYTRYNĄ

JABŁKA PIECZONE Z BAKALIAMI I MIODEM, WAFLE RYŻOWE, HERBATA OWOCOWA

CZWARTEK

26.11.2020

PIECZYWO RAZOWE (gluten) Z MASŁEM (mleko), PARÓWKA NA CIEPŁO, SEREK ALMETTE (mleko), SAŁATA, POMIDOR, OGÓREK,

KAKAO (mleko)

WINOGRONA

ZUPA:

BRUKSELKOWA (seler) Z ZIEMNIAKAMI

DANIE II:

LECZO Z MAKARONEM( gluten, jaja), WODA Z CYTRYNĄ

OMLET Z WARZYWAMI (mleko, jaja, gluten), HERBATA Z CYTRYNĄ

PIĄTEK

27.11.2020

PIECZYWO ŻYTNIE (gluten) Z MASŁEM (mleko), SEREK CAPRESSI (mleko),PASTA RYBNA Z MAKRELI (ryba, jaja) , OGÓREK, PAPRYKA, HERBATA ŻURAWINOWA

POMARAŃCZ

ZUPA:

Z SOCZEWICY (seler)

DANIE II:

JAJKO SADZONE (jaja) ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ,

WODA Z CYTRYNĄ

KISIEL OWOCOWY Z JOGURTEM NATURALNYM (mleko), FLIPSY KUKURYDZIANE, BANAN, HERBATA OWOCOWA CYTRYNĄ

Alergeny występujące w posiłkach: zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, ryby i produkty pochodne, soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, sezam i produkty pochodne, orzechy arachidowe i produkty pochodne


DNI TYGODNIA

ŚNIADANIE

ŚNIADANIE II

OBIAD

PODWIECZOREK

PONIEDZIAŁEK

30.11.2020

PŁATKI OWSIANE NA MLEKU (mleko),

PIECZYWO ROZMAITOŚCI

( gluten) Z MASŁEM ,

DŻEM, MIÓD, SEREK WANILIOWY, HERBATA Z CYTRYNĄ

JABŁKO

ZUPA:

KAPUŚNIAK (seler)

Z ZIEMNIAKAMI

DANIE II:

KARTACZE Z MIĘSEM (gluten, jaja) I CEBULKĄ, WODA Z CYTRYNĄ

BUŁKA KUKURYDZIANA

(gluten ) Z MASŁEM (mleko) ,WĘDLINA, RZODKIEWKA, OGÓREK, SAŁATA, HERBATA MALINOWA

WTOREK

01.12.2020

PIECZYWO MIESZANE

(gluten) Z MASŁEM (mleko), WĘDLINA, SEREK CAPRESSI (mleko), SAŁATA, POMIDOR, OGÓREK,

HERBATA MALINOWA

MARCHEWKA DO CHRUPANIA

ZUPA:

BARSZCZ UKRAIŃSKI (seler) Z ZIEMNIAKAMI

DANIE II:

BITKI Z SZYNKI W SOSIE WŁASNYM (gluten), KASZA PĘCZAK (gluten), SZPINAK (jaja), WODA Z CYTRYNĄ

BANANY W CIEŚCIE NALEŚNIKOWYM (mleko, jaja, gluten), HERBATA Z CYTRYNĄ

ŚRODA

02.12.2020

BUŁKA GRAHAMKA I(gluten)Z MASŁEM (mleko), PASTA Z KURCZAKA (jaja), SER ŻÓŁTY (mleko), OGÓREK, PAPRYKA, HERBATA Z CYTRYNĄ

MANDARYNKA

ZUPA:

KREM Z BIAŁYCH WARZYW (seler)

DANIE II:

KOTLET SCHABOWY (gluten, jaja), ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z SELERA (seler) Z JOGURTEM NATURALNYM (mleko), WODA Z CYTRYNĄ

KASZA MANNA (mleko, gluten), SAŁATKA OWOCOWA, HERBATA OWOCOWA

CZWARTEK

03.12.2020

PIECZYWO RAZOWE (gluten) Z MASŁEM (mleko), SEREK ALMETTE (mleko), WĘDLINA, SAŁATA, POMIDOR, SZCZYPIOR,

KAWA ZBOŻOWA (mleko, gluten)

WINOGRONA

ZUPA:

FASOLOWA (seler) Z ZIEMNIAKAMI

DANIE II:

CHILI CON CORNE (gluten, jaja),RYŻ, WODA Z CYTRYNĄ

ZAPIEKANKI Z SZYNKĄ, SEREM I KOLROWĄ PAPRYKĄ, HERBATA Z CYTRYNĄ

PIĄTEK

04.12.2020

SAŁATKA Z TUŃCZYKA (ryba, jaja)

PIECZYWO ŻYTNIE (gluten) Z MASŁEM (mleko), SEREK CAPRESSI (mleko), OGÓREK, PAPRYKA, HERBATA ŻURAWINOWA

GRUSZKA

ZUPA:

KREM Z BROKUŁA (seler)

DANIE II:

DORSZ (ryba) PANIEROWANY (gluten, jaja), ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ,

WODA Z CYTRYNĄ

RACUCHY ( mleko, gluten, jaja) Z JOGURTEM NATURALNYM (mleko), HERBATA MALINOWA

Alergeny występujące w posiłkach: zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, ryby i produkty pochodne, soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, sezam i produkty pochodne, orzechy arachidowe i produkty pochodne


W naszej szkole realizujemy programy i projekty edukacyjne

ZOBACZ

PLANY LEKCJI


Plan lekcji dla klas I-III podczas nauczania zdalnego

>>pobierz<<

Plan lekcji dla klas IV-VIII podczas nauczania zdalnego

>>pobierz<<

kolor czerwony - wideokonferencja

kolor czarny - praca w Classroom


Plan lekcji podczas nauki stacjonarnej:

obowiązuje od 07.09.2020 r.

klasy I-III

klasy IV-VIII






BIP
DZIENNIK ELEKTRONICZNY
GALERIA
EPUAP