Jadłospis



DNI TYGODNIA

ŚNIADANIE

ŚNIADANIE II

OBIAD

PODWIECZOREK

PONIEDZIAŁEK

08,03.2021

BUŁKA ROZMAITOŚCI

( gluten) Z MASŁEM (mleko) , SER ŻÓŁTY (mleko),TWAROŻEK (mleko) ZE SZCZYPIORKIEM, SAŁATA, POMIDOR,

KAWA ZBOŻOWA (mleko, gluten)

BANAN

ZUPA:

KRUPNIK ( seler, gluten) Z ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ

DANIE II:

KARTACZE Z MIĘSEM (gluten, jaja, mleko) I CEBULKĄ, WODA Z CYTRYNĄ

PLACUSZKI OWSIANE Z SUSZONYMI MORELAMI

(gluten, mleko, jaja), HERBATA ŻMALINOWA

WTOREK

09.03.2021

PIECZYWO GRAHAM

(gluten) Z MASŁEM (mleko), WĘDLINA, SAŁATA, OGÓREK, PAPRYKA, HERBATA OWOCOWA

MANDARYNKA

ZUPA:

KREM (seler) Z POMIDORÓW

DANIE II:

PIECZONA PIERŚ ZINDYKA, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z BIAŁEJ RZODKWI I JOGURTU NATURALNEGO ( mleko), WODA Z CYTRYNĄ

BUDYŃ CZEKOLADOWY (mleko) – WYRÓB WŁASNY, FLIPSY KUKURYDZIANE, HERBATA Z CYTRYNĄ

ŚRODA

10.03.2021

PIECZYWO MIESZANE (gluten) Z MASŁEM (mleko), PASZTET DROBIOWY (gluten, jaja)– WYRÓB WŁASNY, SEREK ALMETTE (mleko), SAŁATA, OGÓREK KISZONY, HERBATA Z CYTRYNĄ

GRUSZKA

ZUPA:

Z SOCZEWICY(seler)

DANIE II:

BITKI Z SZYNKI W SOSIE WŁASNYM (gluten), KASZA PĘCZAK (gluten), SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA, WODA Z CYTRYNĄ

PIZZA (gluten) MARGARITA (mleko) HERBATA ZCYTRYNĄ

CZWARTEK

11.03.2021

)

PIECZYWO ORKISZOWE (gluten) Z MASŁEM, WĘDLINA, SAŁATA, POMIDOR, HERBATA MALINOWA

PAPRYKA DO CHRUPANIA

ZUPA:

KAPUŚNIAK (seler) Z ZIEMNIAKAMI

DANIE II:

ZAPIEKANKAZ RYŻEM, KURCZAKIEM, BROKUŁEM I ŻÓŁTYM SEREM (mleko), WODA Z CYTRYNĄ

BANAN W CIEŚCIE NALEŚNIKOWYM (gluten, jaja) HERBATA Z CYTRYNA

PIĄTEK

12.03.2021

ZACIERKA (gluten, jaja) NA MLEKU (mleko

PIECZYWO RAZOWE (gluten) Z MASŁEM PASTA JAJECZNA (jaja, mleko) ZE SZCZYPIORKIEM, SEREK CAPRESSI (mleko), SAŁATA, PAPRYKA, OGÓREK

HERBATA ŻURAWINOWA

WINOGRONA

ZUPA:

KREM (seler) Z JARMUŻU I SERKA MASCARPONE (mleko)

DANIE II:

KOTLECIKI RYBNE (ryba, gluten, jaja) ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, WODA Z CYTRYNĄ

BUŁKA ORKISZOWA (gluten) Z MASŁEM (mleko), DŻEM, MIÓD, KAKAO (mleko)

Alergeny występujące w posiłkach: zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, ryby i produkty pochodne, soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, sezam i produkty pochodne, orzechy arachidowe i produkty pochodne


DNI TYGODNIA

ŚNIADANIE

ŚNIADANIE II

OBIAD

PODWIECZOREK

PONIEDZIAŁEK

15,03.2021

SAŁATKA Z TUŃCZYKA (ryba, jaja, mleko)

BUŁKA RAZOWA

( gluten) Z MASŁEM (mleko) , SER ŻÓŁTY (mleko), SAŁATA, POMIDOR,

HERBATA Z CYTRYNĄ

WINOGRONA

ZUPA:

KALAFIOROWA ( seler) Z ZIEMNIAKAMI

DANIE II:

PIEROGI RUSKIE (jaja, gluten, mleko) Z CEBULKĄ, WODA Z CYTRYNĄ

KISIEL OWOCOWY – WYRÓB WŁASNY, FLIPSY KUKURYDZIANE, BANAN, HERBATA Z CYTRYNĄ

WTOREK

16.03.2021

PIECZYWO MIESZANE

(gluten) Z MASŁEM (mleko), WĘDLINA, SAŁATA, OGÓREK, PAPRYKA, HERBATA OWOCOWA

MARCHEWKA DO CHRUPANIA

ZUPA:

KREM (seler) Z WARZYW

DANIE II:

KOTLET MIELONY WIEPRZOWY (gluten, jaja), ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ KUKURYDZY I KOPERKU, WODA Z CYTRYNĄ

CIASTO DROŻDŻOWE Z KRUSZONKĄ (gluten, jaja, mleko) KAKAO (mleko)

ŚRODA

17.03.2021

PARÓWKA NA CIEPŁO

PIECZYWO ŻYTNIE (gluten) Z MASŁEM (mleko), , SEREK ALMETTE (mleko), OGÓREK KISZONY, HERBATA Z CYTRYNĄ

JABŁKO

ZUPA:

Z BRUKSELKI(seler)Z ZIEMNIAKAMI

DANIE II:

POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE (gluten) KOPERKOWYM, KASZA JĘCZMIENNA (gluten), BURACZKI NA CIEPŁO, WODA Z CYTRYNĄ

KASZA (gluten) MANNA (mleko) Z MUSEM BANANOWYM,HERBATA ŻURAWINOWA

CZWARTEK

18.03.2021

PIECZYWO ORKISZOWE (gluten) Z MASŁEM, WĘDLINA, SAŁATA, POMIDOR, KAWA ZBOŻOWA (gluten, mleko)

GRUSZKA

ZUPA:

OGÓRKOWA (seler) Z ZIEMNIAKAMI

DANIE II:

LECZO (gluten) Z MAKARONEM (gluten, jaja), WODA Z CYTRYNĄ

ZAPIEKANKI (gluten) Z SZYNKĄ , SEREM (mleko) I KOLOROWĄ PAPRYKĄ

PIĄTEK

19.03.2021

BUŁKA ROZMAITOŚCI (gluten) Z MASŁEM JAJKO NA TWARDO (jaja), SEREK CAPRESSI (mleko), SAŁATA, , OGÓREK

HERBATA ŻURAWINOWA

POMARAŃCZA

ZUPA:

KREM (seler) Z MARCHEWKI

DANIE II:

MORSZCZUK PIECZONY Z TYMIANKIEM (ryba) ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, WODA Z CYTRYNĄ

PLACKI (jaja, gluten; mleko) Z JABŁKAMI I JOGURTEM NATURALNYM (mleko), HERBATA OWOCOWA

Alergeny występujące w posiłkach: zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, ryby i produkty pochodne, soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne,seler i produkty pochodne, sezam i produkty pochodne, orzechy arachidowe i produkty pochodne


DNI TYGODNIA

ŚNIADANIE

ŚNIADANIE II

OBIAD

PODWIECZOREK

PONIEDZIAŁEK

22,03.2021

JAJECZNICA (jaja)

PIECZYWO MIESZANE

( gluten) Z MASŁEM (mleko) , SEREK ALMETTE (mleko), PAPRYKA,

HERBATA Z CYTRYNĄ

JABŁKO

ZUPA:

ROSÓŁ ( seler) Z LANĄ KLUSKĄ (gluten, jaja)

DANIE II:

BABKA (jaja, gluten) ZIEMNIACZANA Z SOSEM (gluten) PIECZARKOWYM, WODA Z CYTRYNĄ

BUŁKA RAZOWA (gluten)Z MASŁEM (mleko), WĘDLINA, SAŁATA, OGÓREK, HERBATA OWOCOWA

WTOREK

23.03.2021

PIECZYWO ORKISZOWE

(gluten) Z MASŁEM (mleko), WĘDLINA, SER ŻÓŁTY (mleko), SAŁATA,POMIDOR, HERBATA OWOCOWA

BANAN

ZUPA:

KREM (seler) Z PIECZONYCH BURAKÓW

DANIE II:

KOTLET Z PIERSI KURCZAKA (gluten, jaja), ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z PORA Z JOGURTEM NATURALNYM (mleko), WODA Z CYTRYNĄ

BANAN W CIEŚCIE NALEŚNIKOWYM (gluten, jaja, mleko) HERBATA ŻURAWINOWA

ŚRODA

24.03.2021

PŁATKI OWSIANE (gluten) NA MLEKU (mleko)

PIECZYWO ŻYTNIE (gluten) Z MASŁEM (mleko), WĘDLINA, SAŁATA, OGÓREK, PAPRYKA, HERBATA Z CYTRYNĄ

POMARAŃCZA

ZUPA:

ŻUREK (seler)Z KIEŁBASĄ

DANIE II:

CHILI CON CORNE (gluten), RYŻ, WODA Z CYTRYNĄ

CIASTKO ZBOŻOWE (gluten, jaja, mleko)

KOKTAIL (mleko) TRUSKAWKOWY

CZWARTEK

25.03.2021

PIECZYWO ŻYTNIE (gluten) Z MASŁEM, WĘDLINA, SEREK ALMETTE (mleko) SAŁATA, POMIDOR, OGÓREK, HERBATA MALINOWA

GRUSZKA

ZUPA:

KRUPNIK (seler, gluten) Z ZIEMNIAKAMI

DANIE II:

KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE (gluten) WŁASNYM, KOPYTKA (gluten, jaja), BROKUŁ, WODA Z CYTRYNĄ

BUDYŃ WANILIOWY (mleko), WAFLE RYŻOWE, HERBATA Z CYTRYNĄ

PIĄTEK

26.03.2021

BUŁKA KUKURYDZIANA (gluten) Z MASŁEM (mleko) , TWAROŻEK ZE SZCZYPIORKIEM (mleko), DŻEM, MIÓD, KAKAO (mleko)

PAPRYKA DO CHRUPANIA

ZUPA:

KREM (seler) Z BIAŁYCH WARZYW

DANIE II:

ŁOSOŚ (ryba) PIECZONY, ZIEMNIAKI, WARZYWA DUSZONE (marchewka, kalafior, fasolka, brokuł kukurydza), WODA Z CYTRYNĄ

OMLET (gluten, jaja, mleko) Z OWOCAMI, HERBATA Z CYTRYNĄ

Alergeny występujące w posiłkach: zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, ryby i produkty pochodne, soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne,seler i produkty pochodne, sezam i produkty pochodne, orzechy arachidowe i produkty pochodne.





W naszej szkole realizujemy programy i projekty edukacyjne

ZOBACZ

PLANY LEKCJI


Plan lekcji dla klas I-III podczas nauczania zdalnego - obowiązuje od 18.01.2021r.

>>pobierz<<

Plan lekcji dla klas IV-VIII podczas nauczania zdalnego -obowiązuje od 15.02.2021

>>pobierz<<

kolor czerwony - wideokonferencja

kolor czarny - praca w Classroom


Plan lekcji podczas nauki stacjonarnej:

obowiązuje od 15.02.2021 r.

klasy I-III

obowiązuje od 15.02.2021 r.

klasy IV-VIII






BIP
DZIENNIK ELEKTRONICZNY
GALERIA
EPUAP